Private Label

Een geschenk krijgen is leuk, een geschenk geven dat je zelf maakte is nog leuker. Een eigen sterke drank wordt een uniek geschenk en een middel om de kernwaarden van jouw bedrijf uit te dragen.

We zijn gespecialiseerd in creëren van een eigen gin, wodka, rum, elixir, jenever & vermouth!

Niet enkel een eigen etiket, maar ook een eigen, uniek recept. Hiervoor nodigen we u en uw team uit om hier in ons proeflokaal van nul je eigen recept samen te stellen. Je kiest het karakter, de ingrediënten en het design. Jouw inbreng en inspiratie zorgt ervoor dat we telkens tot een unieke recept komen.

Daag ons maar uit, daar houden we van. Wil je een sterke drank met ui, rapen of pompoen? Moet de drank de kernwaarden van jouw bedrijf uitstralen? We probeerden zelfs al gras van de middenstip van een voetbalterrein. In ons proeflokaal hebben we tal lekkere voorbeelden.

 

GESCHENKEN met impact

 

10 redenen voor het geven van het perfecte eindejaarsgeschenk

 

  1. Je geeft een persoonlijk geschenk. De beste wijn kan niet op tegen een fles waarbij je vertelt dat je team deze zelf heeft gemaakt.
  2. Je team wordt vanaf het begin betrokken en zal nog enthousiaster het geschenk bezorgen.
  3. Je geeft iets uniek.
  4. Je geeft een geschenk waar je nadien op terug kan komen. “Was het lekker?”
  5. Je zit direct in de klant zijn ‘fijne’ wereld. Een fles drank is nog altijd een ‘beloning’, een ‘feestje’.
  6. Het is een geschenk waarover gesproken wordt. Mogelijk haal je zelfs de pers.
  7. Je moet er wel iets voor doen… Ja, hier in onze stokerij op degustatie komen is wel werken.
  8. Het is goed voor de team spirit. Je zal verbaasd zijn hoeveel verborgen talenten je kan aanspreken die hier iets voor willen doen.
  9. Het zorgt voor meer omzet. Je kan er gemakkelijk een actie aan koppelen. “Koop voor €100 extra en krijg deze mooie fles…”
  10. Je weet zelf wat te drinken als je iets te vieren hebt, je weet immers wat erin zit.

Hoe werkt het?

Wij, Sterkstokers, zijn een Belgische stokerij die steeds op een ambachtelijke wijze gins, vermouth, vodka, elixirs en jenevers produceren.

Je kan kiezen tussen een recept dat reeds op punt staat of een eigen concept uitwerken, met behulp van onze ervaring. In dit laatste geval gaan we samen op zoek naar een manier om jouw favoriete smaak in de fles krijgen. Jij kiest een fles, het design… maar ook de verpakking. Je team zoekt zelf naar een perfect serve.

Afhankelijk van de formule kunnen we dit project op enkele weken realiseren.

Je kan rekenen op een 100% ambachtelijk en zuiver product.

Neem gerust contact op met iemand van ons team voor meer info.

Reacties van onze klanten 

“Leuke en vlotte communicatie en bijgevolg dus ook een toffe samenwerking. We kregen een goede begeleiding en ondersteuning tijdens het volledige traject. Een zeer lekkere Jenever met de daarbij horende Tonic. Een gewaagde keuze, maar een schot in de roos.
Iedereen was ook tevreden van onze presentatie en het volledige pakket. Van fles tot verpakking… Zeker voor herhaling vatbaar!”

Remant Cool Logistics

“Thomas is een absolute vakman met passie voor zijn hobby wat ondertussen zijn beroep is geworden. Hij staat steeds open voor nieuwe initiatieven of vernieuwende ideeën. Met zijn achtergrondkennis en ervaring is hij een grote hulp voor mensen die graag een eigen gin willen opstarten. Het contact en de samenwerking verloopt vlotjes en gemoedelijk. Hij laat ook steeds nieuwe dranken proeven om te kijken of dit iets voor jou zou kunnen zijn. Deze service apprecieer ik enorm omdat ik steeds open sta om nieuwe zaken te ontdekken. De ‘Over de Grens’-gin & -vermouth zorgen voor veel tevreden mensen.”

Bar-N

HORECA met passie

Maak je eigen gin, vermouth, vodka of elixir

OF: we denken mee met uw concept en creëren samen uw eigen drank. In onze stokerij hebben we een verzameling van meer dan 120 kruiden, zowel maceraten als distillaten. Als u specifieke wensen of suggesties heeft qua smaken, gaan we graag de uitdaging aan deze in uw fles te krijgen. Dit doen we met passie.

OF: u vertrekt vanuit een van ons basis-toprecepten, die u ook een eigen accent kan geven

Nadat de smaak helemaal naar wens is, kan u kiezen uit een van onze flessen die we steeds ter beschikking hebben. Indien u een speciale fles wenst, zijn we een en al oor.

Geen fles zonder etiket natuurlijk. Samen zoeken we naar het juiste etiket. Onze ervaring behoedt u van verrassingen en helpt met een snelle en zekere uitvoering van uw concept. Onze klanten waarderen een stipte timing en dit dragen we dan ook hoog in het vaandel.

 

We werken met oplages van 60 tot … flessen.

Pin It on Pinterest

Share This