N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Sterke drank bestellen

Sterke drank online bestellen? Het kan al in enkele muisklikken in onze Belgium Gin webshop. Bovendien kies je dan voor alcoholisch dranken die met veel passie worden gestookt in het hart van de Kempen. Je krijgt dus enkel de beste producten van een land dat bekend staat om zijn expertise in heerlijke dranken voor elke gelegenheid.

Welke sterke drank wil jij bestellen?

Wil je graag sterke drank online bestellen? Twijfel je nog over welke dranken je zou kiezen? Bekijk dan ons aanbod en doe inspiratie op.  Hier vind je heerlijke dranken voor elke fijnproever. Zo ontdek je ongetwijfeld online de perfecte drank om te bestellen voor die leuke gelegenheid of gewoon zomaar. Kies bijvoorbeeld voor dé drank van het moment: een ambachtelijk gemaakte gin. Deze sterke drank is perfect om te bestellen voor die leuke avond met vrienden. Of verkies je de volle smaak van rum of de warmte van jenever als afsluiter van het jaarlijkse kerstfeest met de familie? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Laat je eigen sterke drank ontwikkelen

Als je sterke drank wilt bestellen die echt uniek is en voor jou of je horecabedrijf werd ontwikkeld, ben je aan het juiste adres in onze stokerij. Want wat is beter dan ambachtelijke drank online bestellen in enkele muisklikken? Je eigen drank laten ontwikkelen natuurlijk! We bieden namelijk ook private label dranken. Hiervoor nodigen we jou en je team uit om je eigen etiket én recept te ontwikkelen in ons proeflokaal. Met jouw inbreng over karakter, ingrediënten en design bekomen we telkens een uniek recept voor jenever, gin, wodka of een andere sterke drank.

Maak jouw keuze uit ons aanbod

Heb je gekozen wat jij gaat bestellen? Onze producten worden ambachtelijk en met veel passie gemaakt. Welke sterke drank je ook gaat bestellen, in onze stokerij maak je altijd de juiste keuze. Ook als je jouw eigen drank laat ontwikkelen. Kies je voor online bestellen, dan leveren we jouw sterke drank binnen enkele dagen bij je thuis. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken in ons proeflokaal? Bel dan naar  +32 (0) 476 08 33 83.

Pin It on Pinterest

Share This