fbpx
  • nl
N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Rum online kopen

Een fles unieke rum online kopen? Een rum met unieke smaakaccenten die wordt gestookt in België? Dat kan perfect! Lees verder en ontdek meer over de unieke Jack Fox Dark Rum van Sterkstokers Distilleries. Je koopt deze rum in de Belgium Gin webshop.

Rum online kopen? Kies voor exclusieve rum gerijpt in houten vaten

Speciaal voor wie online een unieke Belgische rum wenst te kopen, ontwikkelden wij de Jack Fox Dark Rum. Dit is een limited edition rum gerijpt in de eikenhouten vaten van onze eigen Cameo Vermouth nr. 11. Deze rum heeft zachte accenten van karamel en vanille, krachtige toetsen van hout en een volle kleur en intense afdronk. Dat heeft deze drank te danken aan de aanwezigheid van de Vermouth in de vaten. Omdat er slechts een vat rum werd gestookt, is deze rum uiterst exclusief. Deze rum kan je dus nergens anders kopen.

Geniet snel van een lekker drankje met vrienden

Je kan de unieke rum van onze stokerij in de Kempen online kopen in enkele klikken. Plaats de rum in je winkelmandje samen met een fles lekkere gin of jenever en vertel ons naar welk adres we dit mogen versturen. Binnen een mum van tijd ontvang jij je bestelling thuis. Zo geniet je binnenkort met je vrienden of familie van een heerlijk drankje dat met passie werd gestookt. Heb je nog vragen? Bel dan +32 (0) 476 08 33 83. We helpen je graag verder.

Pin It on Pinterest

Share This