fbpx
  • nld
N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

Fles drank met eigen etiket

Bij Sterkstokers kun je een fles drank naar keuze maken met eigen etiket. Oftewel, je kunt een eigen drank op de markt brengen. Je hebt keuze uit gin, vermout, elixir, rum, jenever, wodka, whiskey of brandy. Welke smaken wil jij terug laten komen in jouw gepersonaliseerde gin fles?

Maak je eigen fles drank met eigen etiket

Leuk om een fles gin te personaliseren middels een etiket, maar wat nu als je ook de inhoud zelf kunt samenstellen?! Van het uitzoeken van de ingrediënten tot het ontwerp van jouw eigen etiket, je maakt het gehele proces tot in de details mee. Tijdens onze workshop ‘Maak je eigen gin’ personaliseer je in een groep van maximaal 10 personen een gin van top tot teen. Het begint met een rondleiding door onze stokerij waarna je binnen drie uur jouw eigen gin gaat maken. Vervolgens krijg je 10 flessen van 700 ml of 14 flessen van 500 ml mee naar huis. Een extra bestelling van jouw gepersonaliseerde fles gin is uiteraard mogelijk.

Waarom een gepersonaliseerde fles gin of andere drank maken?

Naast dat het zeer leuk en interessant is om het proces mee te maken, zijn er nog vele andere redenen om een fles drank met eigen etiket te maken. Heb je bijvoorbeeld je eigen horecazaak? Serveer eens iets anders en laat je gin personaliseren. Of wat dacht je van een relatiegeschenk voor jouw zakenpartners? Maar ook goede doelen ondersteunen wij graag. Overtuig ons van het goede doel en wij nemen de financiële risico’s op ons. Zo kun jij je richten op de verkoop van de gepersonaliseerde gin flessen.

Binnen 6 stappen jouw gin personaliseren

  1. Bel ons en vertel ons meer over jouw idee.
  2. Wij gaan op zoek naar de juiste ingrediënten.
  3. Je komt langs in onze stokerij en werkt het concept uit tot een goed recept.
  4. 7 dagen na jouw bezoek evalueren we het recept.
  5. Etiket wordt ontworpen en gedrukt.
  6. Je ontvangt de gepersonaliseerde gin flessen.

Enthousiast geworden? Je bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3 293 92 61.

Neem contact op

Sterkstokers
Veilingstraat 19
B-2320 Hoogstraten

T: +32 (0) 476 08 33 83
M: +32 (0) 3 293 82 61
BTW BE 0822.495.563

With the support of

Pin It on Pinterest

Share This