fbpx
 • België
  N

  Ambachtelijk

  N

  Eigen recepten

  N

  Snelle verzending

  Maak zelf een unieke en lekkere gin

  Hoe maak je nu lekkere gin? Dat leer je tijdens de workshop ‘Maak je eigen gin’. Wat jij lekker vindt, vindt een ander weer niet lekker. Daarom is het belangrijk dat je van tevoren allerlei kruiden en smaken proeft zodat het recept een heuse smaaksensatie voor jouw smaakpapillen zijn. Van dit recept worden er flessen gin gemaakt die je uiteraard mee naar huis mag nemen. Lees verder en ontdek hoe jij binnenkort kunt genieten van lekkere gin.

  Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

  Serveer lekkere gin op jouw bedrijfsfeest

  Staat er een feest op de planning omdat het bedrijf zoveel jaar bestaat of omdat de directeur met pensioen gaat? Natuurlijk mag een lekker hapje en drankje niet ontbreken. Daarom schakel je Sterkstokers in. Met onze eigen cocktailbar komen wij naar jouw locatie en serveren wij de lekkerste cocktails. Onze ervaren bartenders serveren de cocktails die jij wenst. Uiteraard voorzien van een bijpassend glas en afgewerkt met ijs en botanicals. Veel gekozen cocktails zijn:

  • Indian Summer
  • Dark & Stormy
  • Moscow Mule
  • Thomas Gin-Tonic

  Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek wat jij een lekkere gin vindt. Heb je zelf al een idee? Laat het ons vooral weten. Wij gaan graag de uitdaging aan.

  Maak jouw reservering

  Er zijn genoeg redenen om onze charmante stokerij te bezoeken. Wil je de workshop met vrienden boeken? Kom je langs tijdens een van onze open stookdagen of wil je dat wij op jouw bedrijfsevenement langskomen? Je bereikt ons door te bellen naar +32 (0) 476 08 33 83.

  Pin It on Pinterest

  Share This