N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Jenever kopen

Wil jij jenever kopen van een echte Belgische stokerij? Bekijk dan zeker het aanbod van Belgium Gin, de webshop van Sterkstokers Distilleries. Hier vind je jenever, rum, wodka en meer gestookt volgens eigen recepten in het hart van de Belgische Kempen.

Zachte jenever kopen gestookt met passie? Het kan bij ons!

Wil jij een unieke jenever kopen voor jezelf, als geschenk of voor een leuke avond met vrienden? Dan vind je in onze webshop jenever Den Driek die vol passie werd gestookt. Deze jenever is vernoemd naar de eerste stoker in de familie: overgrootvader Driek Cuyvers. Het is een heerlijk zachte jenever met 38% alcohol, een accent van mout, het bloemige van jeneverbessen en een frisse toets van gagel. Natuurlijk kan je bij ons meer dan enkel jenever van eigen recept kopen. In de Sterkstokers collectie vind je ook heerlijke gin of ons Antwerps elixirke van culinair niveau.

Bestel jouw jenever in enkele klikken online

Welke jenever of andere sterke dranken je ook wilt kopen, in ons assortiment vind je altijd de beste dranken gestookt met passie voor het vak. Bekijk snel het aanbod en bestel in enkele klikken al jouw jenever voor dat leuke kerstfeestje of andere gelegenheid. Je betaalt bovendien veilig online. Als je vaker jenever of gin van onze stokerij wenst te kopen, kan je meteen ook een account aanmaken. Handig, toch? Heb je nog vragen over onze producten of wil je de stokerij bezoeken? Bel dan +32 (0) 476 08 33 83.

Pin It on Pinterest

Share This