fbpx
 • België
  N

  Ambachtelijk

  N

  Eigen recepten

  N

  Snelle verzending

  Workshop “Maak je eigen gin”

  Je krijgt met een kleine groep een rondleiding door onze stokerij in Hoogstraten en gaat met je team aan de slag om een eigen gin te maken met een workshop, waarbij we je graag begeleiden. Ideaal als verjaardagscadeau of teambuilding voor zowel particulieren als micro-ondernemingen.

  Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

  Opbouw van de gin workshop in Hoogstraten

  Gedurende een sessie van ongeveer drie uur leren we je de principes van een goede gin-productie. Onder de leiding van onze ervaren distillateur gaan we in een groep van maximum tien personen aan de slag. We vertrekken van onze afzonderlijk gedistilleerde kruiden en vruchten die we verzamelden en tot esprits gedistilleerd hebben. Deze gaan we gezamenlijk blenden tot de smaak die jullie wensen: er wordt geëxperimenteerd en geproefd tot er een afgewerkt, uniek recept is waar jullie helemaal tevreden over zijn! Nadat we het recept van de gin naar eigen wens hebben gemaakt, proeven we het in een gin-tonic combinatie tijdens de workshop.

  Jouw ideeën en smaken

  Doordat we beschikken over een steeds groeiende bibliotheek van esprits en maceraten, zijn de mogelijkheden enorm. We laten ons graag uitdagen met nieuwe smaken. Als je op voorhand al een idee/smaak hebt, kan je deze laten weten. Indien dit een nieuw ingrediënt is, gaan we vooraf aan de slag om tot een ideale stookcurve en werkwijze te komen. Er worden vervolgens 10 flessen van 700 ml. gebotteld (of 14 flessen van 500 ml.) die je mee naar huis krijgt. Extra flessen zijn zeker mogelijk om bij te bestellen. Een gepersonaliseerd etiket is niet inbegrepen. Het product, fles, kurk of draaistop en de krimpcapsule wel.

  Reserveer nu!

  Reservatie is verplicht. Dit doe je eenvoudig via de mail naar lorenz@sterkstokers.be of door te bellen naar +32 (0) 476 08 33 83. De prijs van de workshopsessie eigen gin maken en de flessen gin bedraagt: € 800, inclusief BTW. Een extra bestelling van je eigen recept gin is ook mogelijk:

  • Fles 700 ml./per stuk: € 34 inclusief BTW.
  • Fles 500 ml./per stuk: € 29 inclusief BTW.

  Pin It on Pinterest

  Share This