fbpx
 • België
  N

  Ambachtelijk

  N

  Eigen recepten

  N

  Snelle verzending

  Een ambachtelijke gin stokerij

  Sterkstokers Distilleries is een ambachtelijke gin stokerij in het hartje van de Belgische Kempen. Bij ons koop je in enkele klikken online heerlijke gin gemaakt volgens onze eigen recepten. Lees verder en ontdek meer over onze gin of vraag een degustatie aan in onze stokerij.

  Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

  Ruim aanbod gin op ambachtelijke wijze gemaakt in onze stokerij

  Elk moment is een goed moment om te genieten van een heerlijke gin of een gin-tonic, dat is wat we geloven in onze stokerij. Daarom vind je in onze Belgium Gin webshop een ruim aanbod heerlijke gins en andere sterke dranken, zoals jenever of vermouth. Onze passie voor het vak proef je in elke slok. Ontdek het zelf en proef onze heerlijke recepten met tientallen smaakcombinaties en kruiden. Kies bijvoorbeeld voor de zachte Belgium Gin met kardemom en citrustoets. Of ontdek de suggestie van heide en den in de Lierse Gin uit onze stokerij. Wist je trouwens dat je via de Warmste Week een goed doel kan steunen door de To Walk Again Gin te bestellen in onze stokerij? Zo geniet je van een heerlijk drankje en een warm hart.

  Bestel online of breng ons een bezoek in Hoogstraten

  De gins uit onze stokerij bestel je eenvoudig online. Je ontvangt jouw bestelling dan spoedig bij je thuis. Wil je graag onze ambachtelijke producten degusteren of zien hoe het eraan toegaat in onze stokerij in Hoogstraten? Laat het ons weten! Contacteer ons door te bellen naar +32 (0) 476 08 33 83.

  Pin It on Pinterest

  Share This