N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Gin stokerij

Sterkstokers Distilleries is een ambachtelijke gin stokerij in het hartje van de Belgische Kempen. Bij ons koop je in enkele klikken online heerlijke gin gemaakt volgens onze eigen recepten. Lees verder en ontdek meer over onze gin of vraag een degustatie aan in onze stokerij.

Ruim aanbod gin op ambachtelijke wijze gemaakt in onze stokerij

Elk moment is een goed moment om te genieten van een heerlijke gin of een gin-tonic, dat is wat we geloven in onze stokerij. Daarom vind je in onze Belgium Gin webshop een ruim aanbod heerlijke gins en andere sterke dranken. Onze passie voor het vak proef je in elke slok. Ontdek het zelf en proef onze heerlijke recepten met tientallen smaakcombinaties en kruiden. Kies bijvoorbeeld voor de zachte Belgium Gin met kardemom en citrustoets. Of ontdek de suggestie van heide en den in de Lierse Gin uit onze stokerij. Wist je trouwens dat je via de Warmste Week een goed doel kan steunen door de To Walk Again Gin te bestellen in onze stokerij? Zo geniet je van een heerlijk drankje en een warm hart.

Bestel online of breng ons een bezoek

De gins uit onze stokerij bestel je eenvoudig online. Je ontvangt jouw bestelling dan spoedig bij je thuis. Wil je graag onze ambachtelijke producten degusteren of zien hoe het eraan toegaat in onze stokerij? Laat het ons weten! Contacteer ons via e-mail of bel +32 (0) 476 08 33 83.

Pin It on Pinterest

Share This