N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Gin kopen

Wil jij een ambachtelijke en unieke fles gin kopen? Dan ben je bij de webshop van Sterkstokers Distilleries zeker aan het juiste adres beland. Je vindt bij ons namelijk verschillende collecties bestaande uit heerlijke gins, elixers en vermouths. Allen met zorg en met passie gecreëerd in onze eigen stokerij. Wij maken gebruik van tot wel vijftig verschillende botanicals waarmee we elke fles gin die je bij ons kunt kopen een eigen karakter meegeven.

In onze webshop kun je echte ambachtelijke gin kopen

Ben jij een echte gin fanaat? Hou jij wel van een heerlijke gin-tonic of één van de andere gin cocktails op zijn tijd? Of drink jij je gin liever puur? Met de gin van Sterkstokers kan het allemaal. Onze gins, vermouths en elixers zijn voor elkaar gemaakt om ze samen te mixen tot jouw favoriete cocktail. Tegelijkertijd gaan ze ook perfect wanneer je ze combineert met een tonic én zijn ze ook puur en buitengewoon lekker. Wanneer je besluit een fles gin te kopen bij Sterkstokers Distilleries, kun je kiezen uit verschillende collecties:

  • Taxandria collectie: deze gins en elixers zijn gebaseerd op aloude recepten en geïnspireerd door nostalgische dorpsfiguren uit de regio.
  • Sterkstokers collectie: een geheel vernieuwde collectie met een unieke heerlijke smaak.
  • Voetbal gins: gebaseerd op de grotere Belgische voetbalclubs. Elke gin uit deze collectie heeft zo zijn eigen accent. Zo is de een wat pittiger dan de andere.

Naar welke gin gaat jouw voorkeur uit? Bekijk op je gemak onze webshop om een keuze te maken voor welke fles gin je graag wilt kopen. Plaats vervolgens je bestelling en geniet binnen no-time van één van onze heerlijke gins! Wil je ons wat vragen over de verschillende gins? Of wil je je eigen persoonlijke gin laten maken? Neem dan even contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar +32 (0)3 293 92 61

Pin It on Pinterest

Share This