fbpx
 • nl
  N

  Ambachtelijk

  N

  Eigen recepten

  N

  Snelle verzending

  Een fles ambachtelijke gin als ideaal cadeau

  Wil jij iemand een fles gin cadeau geven? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Sterkstokers Distilleries. Bij ons vind je namelijk een ruim aanbod aan heerlijke gins. Alle gins die wij aanbieden, zijn door ons op ambachtelijke wijze en met passie gestookt. Dat proef je zeker terug in de smaak. Je kunt kiezen voor de traditionele gins uit onze Taxandria collectie of de unieke en moderne gins uit de Sterkstokers collectie. Voor de voetballiefhebber is een gin uit onze voetbalcollectie het ideale cadeau.

  Geef een gepersonaliseerde gin cadeau

  Een gin uit één van de collecties van Sterkstokers Distilleries is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Wil je echter iets echt bijzonders geven? Wat dacht je er dan van om een gepersonaliseerde gin cadeau te doen? Wij kunnen namelijk speciaal voor jou ook een persoonlijke gin maken met eigen etiket. Jij bepaalt de smaak, het etiket en de vorm van de fles. Met een gepersonaliseerde gin met eigen etiket heb je pas echt een bijzonder en origineel cadeau! Koop je voor een echte liefhebber en twijfel je welke smaak het meest geschikt is? Dan is een gin degustatie bij ons ook een origineel geschenk om te geven.

  Neem contact op voor jouw persoonlijke gin

  Neem gerust eens een kijkje in onze webshop om onze verschillende soorten gin op je gemak te bekijken. Zie je een gin die je graag cadeau zou willen doen? Plaats dan direct je bestelling, dan verzenden wij deze zo spoedig mogelijk. Heb je nog wat vragen over onze gins? Of wil je een gepersonaliseerde gin laten maken? Neem dan contact op met ons via +32 (0) 476 08 33 83. Wij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen met het kiezen of zelfs maken van een mooi cadeau.

  Pin It on Pinterest

  Share This