N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Gin cadeau

Wil jij iemand een fles gin cadeau geven? Neem dan zeker eens een kijkje op de webshop van Sterkstokers Distilleries. Bij ons vind je namelijk een ruim aanbod aan heerlijke gins. Alle gins die wij aanbieden, zijn door ons op ambachtelijke wijze en met passie gestookt. Dat proef je zeker terug in de smaak. Je kunt kiezen voor de traditionele gins uit onze Taxandria collectie of de unieke en moderne gins uit de Sterkstokers collectie. Voor de voetballiefhebber is een gin uit onze voetbalcollectie het ideale cadeau.

Geef een gepersonaliseerde gin cadeau

Een gin uit één van de collecties van Sterkstokers Distilleries is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen. Wil je echter iets echt bijzonders geven? Wat dacht je er dan van om een gepersonaliseerde gin cadeau te doen? Wij kunnen namelijk speciaal voor jou ook een persoonlijke gin maken met eigen etiket. Jij bepaalt de smaak, het etiket en de vorm van de fles. Met een gepersonaliseerde gin met eigen etiket heb je pas echt een bijzonder en origineel cadeau!

Gin met eigen etiket

Maak je gin extra persoonlijk met een originele, eigen tekst op het etiket. Zo kan je jouw beste vriend of trouwe klant iets persoonlijk achterlaten op een wel héél creatieve wijze! Laat een onvergetelijk indruk achter met een orgineel cadeau.

Neem contact op voor jouw persoonlijke gin

Neem gerust eens een kijkje in onze webshop om onze verschillende soorten gin op je gemak te bekijken. Zie je een gin die je graag cadeau zou willen doen? Plaats dan direct je bestelling, dan verzenden wij deze zo spoedig mogelijk. Heb je nog wat vragen over onze gins? Of wil je een gepersonaliseerde gin laten maken? Neem dan contact op met ons via 0476 08 33 83. Wij staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te helpen met het kiezen of zelfs maken van een mooi cadeau.

Pin It on Pinterest

Share This