fbpx
 • België
  N

  Ambachtelijk

  N

  Eigen recepten

  N

  Snelle verzending

  Jouw unieke fles drank met een eigen etiket

  Bij Sterkstokers kun je een fles drank naar keuze maken met eigen etiket. Oftewel, je kunt een eigen drank op de markt brengen. Je hebt keuze uit gin, vermout, elixir, rum, jenever, wodka, whisky of brandy. Welke smaken wil jij terug laten komen in jouw gepersonaliseerde gin fles?

  Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

  Maak je eigen fles drank met eigen etiket

  Leuk om een fles gin te personaliseren middels een etiket, maar wat nu als je ook de inhoud zelf kunt samenstellen? Van het uitzoeken van de ingrediënten tot het ontwerp van jouw eigen etiket, je maakt het gehele proces tot in de details mee. Tijdens onze workshop ‘Maak je eigen gin’ personaliseer je in een groep van maximaal tien personen een gin van top tot teen. Het begint met een rondleiding door onze stokerij waarna je binnen drie uur jouw eigen gin gaat maken. Vervolgens krijg je 10 flessen van 700 ml of 14 flessen van 500 ml mee naar huis. Een extra bestelling van jouw gepersonaliseerde fles gin of sterke drank met eigen etiket is uiteraard mogelijk.

  Waarom een gepersonaliseerde fles gin of andere drank maken?

  Naast dat het zeer leuk en interessant is om het proces mee te maken, zijn er nog vele andere redenen om een fles drank met eigen etiket te maken. Heb je bijvoorbeeld je eigen horecazaak? Serveer eens iets anders en laat je gin personaliseren. Of wat dacht je van een relatiegeschenk voor jouw zakenpartners? Maar ook goede doelen ondersteunen wij graag. Overtuig ons van het goede doel en wij nemen de financiële risico’s op ons. Zo kun jij je richten op de verkoop van de gepersonaliseerde gin flessen.

  Binnen zes stappen jouw gin personaliseren

  1. Bel ons en vertel ons meer over jouw idee.
  2. Wij gaan op zoek naar de juiste ingrediënten.
  3. Je komt langs in onze stokerij in Hoogstraten en werkt het concept uit tot een goed recept.
  4. Zeven dagen na jouw bezoek evalueren we het recept.
  5. Etiket wordt ontworpen en gedrukt.
  6. Je ontvangt de gepersonaliseerde gin flessen.

  Laat ons weten wat je wensen zijn en bezoek onze stokerij in Hoogstraten.

  Ben je intussen enthousiast geworden om een eigen gin te ontwikkelen? Neem dan snel contact op met ons. Je bereikt ons snel door te bellen naar +32 (0) 476 08 33 83.

  Pin It on Pinterest

  Share This