N

Ambachtelijk

N

Eigen recepten

N

Snelle verzending

 

 

Bezoek de stokerij van Sterkstokers te Hoogstraten.

We tonen de stappen nodig voor de productie van gin’s, vermouths en elixirs van Sterkstokers Distilleries. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… U proeft en ruikt ook de gebruikte kruiden.

Meer informatie

 

 

Eigen gin maken

Heb jij altijd al je eigen gin willen maken? Je eigen persoonlijke fles gin is een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Of wil je misschien je eigen private label gin verkopen in jouw zaak? Sterkstokers Distilleries maakt het mogelijk! Maak je eigen gin in samenwerking met sterkstokers Distilleries en krijg een unieke gin die perfect bij jou past. Hou je meer van vermouth of elixer? Ook hiervan kunnen wij samen met jou een bijzondere en unieke creatie maken.

Je eigen persoonlijke gin laten maken

Sterkstokers Distilleries maakt het mogelijk om je eigen gin te maken. Dankzij onze expertise, gecombineerd met jouw inspiratie, maken wij op ambachtelijke wijze een totaal unieke gin. Welke smaak wil jij dat jouw gin heeft? Sterkstokers Distilleries zet zich in om deze smaak te creëren. Ook het etiket en de vorm van de fles maken wij compleet naar jouw wensen. Wij gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Maak je eigen gin: van alles is mogelijk!

Neem contact op en maak je eigen gin

Heb jij al wat ideeën over de gin die je wilt laten maken door Sterkstokers Distilleries? Of heb je bepaalde wensen voor de vermouth of elixer die je wilt laten maken? Wij horen ze graag! Wil je jezelf liever eerst laten adviseren, bijvoorbeeld over de smaken die goed bij elkaar passen? De mogelijkheden die wij je kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op en bel naar +32 (0)3 293 92 61. Wij staan voor je klaar om je te adviseren én om jouw persoonlijke gin te ontwikkelen.

Pin It on Pinterest

Share This