De perfecte feestdagen met Sterkstokers

7 december 2021by Karin Van Looveren

Waarom december de gezelligste maand van het jaar is

December, ook wel wintermaand genoemd: korte dagen, lange nachten…Maar ook wel de gezelligste maand van het jaar, niet?

Kerstmis komt steeds dichterbij, oudjaar volgt vlak daarop. Dit betekent: elke dag een chocolaatje eten van de adventskalender, de kerstboom op een strategische plek zetten, foute kersttruien weer uit de kast halen, een warme chocolademelk met slagroom en marshmallows…

Ik denk dat weinig mensen uitkijken naar het koude weer in december, maar de gezellige sfeer in december? Daar kijkt iedereen wel stiekem naar uit.

 

Maak er een warme eindejaarsperiode van met Sterkstokers

Samen met Sterkstokers maak je de eindejaarsperiode nog gezelliger met… je eigen drank! Hoe klinkt een chocolademelk met een scheutje rum die je helemaal van nul hebt gemaakt? Of een heerlijke gin-tonic met pittige kruiden en fruitige smaken? Jij kiest wat je wil.

Dankzij een bibliotheek van meer dan 150 kruiden stel je een unieke smaak samen die helemaal bij jou past. Verras medewerkers, familie en vrienden met een unieke drank als relatiegeschenk.

 

Een eigen drank als relatiegeschenk

Met je eigen drank als relatiegeschenk prikkel je vier zintuigen: zien, voelen, ruiken én proeven. Zet nog wat Kerstklassiekers op zoals “All I Want For Christmas Is You” van Mariah Carey of “Jingle Bell Rock” van Bobby Helms en je hebt een totaalervaring!

Voor de niet-drinkers hebben we ook iets uniek: een alcoholvrije gin. Ook hier begeleiden we je van A tot Z en delen we onze best practices zodat je tot een verfijnd eindproduct komt waar iedereen werkelijk kan van genieten.

Wij maken alvast een chocolademelk ‘deluxe’ met extra veel marshmallows en een scheutje rum om ons warm te houden tijdens de eindejaarsperiode!

Benieuwd hoe je je eigen drank kan maken? Lees er hier meer over.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop