fbpx

Bezoek onze stokerij

Ontdek hoe onze verschillende dranken gedistilleerd worden, hoe we onze grondstoffen en tussenproducten verwerken en proef onze heerlijke creaties.

Je kan onze charmante stokerij op verschillende manieren bezoeken:

 • Rondleiding met groepsdegustatie; voor particulieren, verenigingen en bedrijven.
 • Open degustaties: op geregeld tijdstippen tijdstippen kan je als individu aansluiten bij een groep om zo mee te genieten van een degustatie. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de eerstvolgende data.
 • Open stookdagen: Sterkstokers is best trots en zet graag geregeld de deuren open voor bezoek. Hou Facebook in de gaten en blijf op de hoogte.
 • Gastheer voor bedrijfsevenementen: wil je klanten uitnodigen en zoek je een inspirerende locatie? Lok je klanten en prospecten door uw bedrijfspresentatie in onze stokerij te geven.
 • Workshop “maak je eigen gin”: ook als een beperkt aantal flessen wilt, hebben we een formule dat je met ons je eigen gin komt maken. Dit kan als teambuilding voor bedrijven of voor particulieren.
 • Indien je een aangepast bezoek wenst, stuur gerust een mailtje naar lorenz@sterkstokers.be.

Groepsdegustatie

Geniet van een ontspannen en leerrijke degustatie in onze charmante distilleerderij te Hoogstraten. We tonen de stappen nodig voor de productie van de gins, vermouth’s, whiskey, rum en elixirs van Sterkstokers. Er wordt u uitgelegd hoe alcohol vroeger en nu gestookt wordt, hoe elixirs gemaakt worden, wat het verschil is met whisky, jenever, gin… Je proeft, voelt en ruikt onze grondstoffen, maceraten en distillaten en maakt ook kennis met een selectie kruiden welke we in onze dranken verwerken.

U krijgt een degustatie en proeft dranken waaronder gin, vermouth, jenever, elixir & rum van ons assortiment. Ter afsluiting krijgt u ook een cocktail.

Prijs: €120 minimum per groep. Indien er groepen zijn met 18 personen of meer, bedraagt de prijs €7 per persoon. 

Duur: 1,5 uur tot 2 uur.

Minimum leeftijd voor de degustatie is 18 jaar. Jongeren zijn wel welkom.

Reservatie verplicht: Stuur een mail naar lorenz@sterkstokers.be of neem contact op met een van onze medewerkers.

Bedrijfsevent

Onze charmante stokerij leent zich ook uitstekend voor bedrijven die in een originele en mooie locatie een voorstelling of presentatie willen organiseren. Onze stokerij is het ideaal kader voor productvoorstellingen, netwerkevents …

Ontvang uw klanten in een ontspannen sfeer. Wij presenteren kort onze stokerij en zorgen voor aangepaste cocktails op maat van uw klanten en evenement.

Stuur een mailtje naar lorenz@sterkstokers.be of neem contact op met iemand van ons team voor een op maat gemaakt offerte.

Workshop “Maak je eigen gin” (particulieren en micro-oplages)

Je krijgt met een kleine groep een rondleiding door onze stokerij en gaat met je team aan de slag om een eigen gin te maken, waarbij we je graag begeleiden. Ideaal als verjaardagscadeau, teambuilding …

Reservatie is verplicht via mail naar lorenz@sterkstokers.be.

Gedurende een sessie van ongeveer 3 uur leren we je de principes van een goede gin-productie. Onder de leiding van onze ervaren distillateur gaan we in een groep van maximum 10 personen aan de slag. We vertrekken van onze afzonderlijk gedistilleerde kruiden en vruchten die we verzamelden en tot esprits gedistilleerd hebben. Deze gaan we gezamenlijk blenden tot de smaak die jullie wensen: er wordt geëxperimenteerd en geproefd tot er een afgewerkt, uniek recept is waar jullie helemaal tevreden van zijn! Als het recept naar wens is, proeven we het in een gin-tonic combinatie.

Doordat we beschikken over een steeds groeiende bibliotheek van esprits en maceraten, zijn de mogelijkheden enorm. We laten ons graag uitdagen met nieuwe smaken. Als je op voorhand al een idee/smaak hebt, kan je deze laten weten. Indien dit een nieuw ingrediënt is, gaan we vooraf aan de slag om tot een ideale stookcurve en werkwijze te komen.

Er worden vervolgens 10 flessen van 700 ml. gebotteld (of 14 flessen van 500 ml.) die je mee naar huis krijgt. Extra flessen zijn zeker mogelijk om bij te bestellen.

Een gepersonaliseerd etiket is niet inbegrepen. Het product, fles, kurk of draaistop en de krimpcapsule wel.

De prijs van de sessie en de flessen gin bedraagt: €800, incl. BTW.

Een extra bestelling van je eigen recept gin is ook mogelijk:

 • fles 700 ml./per stuk: €34 incl. BTW.
 • fles 500 ml./per stuk: €29 incl. BTW.

Onze cocktails op uw feest

Sterkstokers geeft uw feest dat tikkeltje meer. Ons team van ervaren bartenders komt cocktails serveren op maat van uw feest of event. Wij verzorgen de cocktails van A tot Z. Elke cocktail wordt vol passie en ervaring bereid aan onze charmante cocktailbar die we meebrengen. Onze ambachtelijke topdranken gecombineerd met kwalitatieve mixers, voorzien van een bijpassend glas en afgewerkt met ijs en aangepaste botanicals.

Voor een op maat gemaakte offerte en meer info: mail naar karin@sterkstokers.be of neem contact op met een van onze medewerkers.
Welke info moet hierin staan? Een inschatting van het aantal personen / het aantal cocktails er geserveerd zouden worden & de tijd onze cocktailbar op uw feest of evenement zou staan.

Tot snel, cheers!

Een greep uit onze cocktails

U kan kiezen tussen meerdere heerlijke cocktails op maat van uw feest, geserveerd door onze ervaren, creatieve bartenders. Een greep uit onze cocktails:

 • Thomas Gin Tonic: Thomas Gin nr. 21gecombineerd Premium pink pepper of indian tonic
 • Indian Summer: Antwerps Elixirke gecombineerd met vers sinaasappelsap
 • Dark & Stormy: Jack Fox, single cask dark rum gecombineerd met premium ginger beer & vers limoensap
 • Moscow Mule: Katinka wodka gecombineerd met ginger beer en vers limoensap

Indien u eigen suggesties heeft, laat het ons gerust weten!

Pin It on Pinterest

Share This