fbpx

Workshop “Maak je eigen gin” (particulieren en micro-oplages)

Je krijgt met een kleine groep een rondleiding door onze stokerij en gaat met je team aan de slag om een eigen gin te maken, waarbij we je graag begeleiden. Ideaal als verjaardagscadeau, teambuilding …

Reservatie is verplicht via mail naar lorenz@sterkstokers.be.

Gedurende een sessie van ongeveer 3 uur leren we je de principes van een goede gin-productie. Onder de leiding van onze ervaren distillateur gaan we in een groep van maximum 10 personen aan de slag. We vertrekken van onze afzonderlijk gedistilleerde kruiden en vruchten die we verzamelden en tot esprits gedistilleerd hebben. Deze gaan we gezamenlijk blenden tot de smaak die jullie wensen: er wordt geëxperimenteerd en geproefd tot er een afgewerkt, uniek recept is waar jullie helemaal tevreden van zijn! Als het recept naar wens is, proeven we het in een gin-tonic combinatie.

Doordat we beschikken over een steeds groeiende bibliotheek van esprits en maceraten, zijn de mogelijkheden enorm. We laten ons graag uitdagen met nieuwe smaken. Als je op voorhand al een idee/smaak hebt, kan je deze laten weten. Indien dit een nieuw ingrediënt is, gaan we vooraf aan de slag om tot een ideale stookcurve en werkwijze te komen.

Er worden vervolgens 10 flessen van 700 ml. gebotteld (of 14 flessen van 500 ml.) die je mee naar huis krijgt. Extra flessen zijn zeker mogelijk om bij te bestellen.

Een gepersonaliseerd etiket is niet inbegrepen. Het product, fles, kurk of draaistop en de krimpcapsule wel.

De prijs van de sessie en de flessen gin bedraagt: €800, incl. BTW.

Een extra bestelling van je eigen recept gin is ook mogelijk:

  • fles 700 ml./per stuk: €34 incl. BTW.
  • fles 500 ml./per stuk: €29 incl. BTW.

Pin It on Pinterest

Share This