Sterkstokers maakt gins voor verschillende voetbalclubs. Elk van deze gins hebben een aparte smaak en kleur, naar de geest van de clubs. Zo hebben we onder andere een twee Anderlecht Gin’s, twee Brugge ‘Blue Army’ Gin’s en een Lierse Gin.

Ook R. Antwerp FC. heeft ter gelegenheid van hun promotie sinds kort ook twee exclusieve kampioenengin’s, waarvan er maar 1880 flessen per kleur beschikbaar zijn! Deze zijn ook te verkrijgen op onze webshop.

Sinds kort heeft Sterkstokers ook een voetbalgin voor internationale voetbalclubs: De Barcelona 1899 Blaugrana gin en de exclusieve Chelsea ‘Mighty Blues’ gin, welke exclusief verkrijgbaar is bij de Mighty Blues fanclub of bij een van onze medewerkers.

Ter ere van het EK 2016 ontwikkelden we vorig jaar ook de Belgium Gin nr. 10 Red & White.

Ook lid van een voetbalclub en interesse in het ultieme item voor uw topsupporters? Contacteer ons en wij maken samen met u de ultieme gin van uw club, met unieke smaak, fles en etiket! Van cafĂ©voetbal naar een club uit tweede provinciale tot een internationale club; Sterkstokers gaat geen uitdaging uit de weg!

  • We maakten zo bijvoorbeeld voor KSV Temse een voetbalgin.